ADmİNİsTRaToR ADMİNsTATöR FoRuM SaHiBi
| Konu: Aşkım Sana Sitemkar Salı Ocak 22, 2008 7:24 am | |
| ( SEVDA YİĞİT DURUŞLAR BEKLER HER YİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR... LÜTFEN EHLİ OLMAYAN AŞK TAN UZAK DURSUN
AŞK MEYDANINA YİĞİT OLANLAR BUYURSUN... )
Yoksun ya gülüm Bulutlar grevde Yağmur yağmıyor artık
Bir rüzgar şarkı tutturmuş Vuularda saklanmış aşkın adı Rüzgar dahi seni zikredermiş
Yağmur duaları kifayetsiz Toprak çorakmış Çöle dönermiş Kimin umurunda kimin umrunda
Bir kuru ağaç dallarını göğe çevirirmiş Açılan eller gibiymiş Bir damlacık dilenirmiş Kimin umurunda Yoksun ya glüm Yağmur yere düşmez daha
Çiçekler boyun bükermiş Gül düşermiş dalından Dalında kırmızı yeşiline küsermiş Kimin umurunda Yoksun ya gülüm Damla düşmez toprağa
Kelebekler konacak çiçek bulamazmış Kozasından kururda düşermiş Tırtıllar dalına küsermiş Tırtıl güzeli Aşkın özlem yanı Kimin umrunda
Aya bi efkar çökmüş Kaç gecedir görünmüyor ortalıkta Güneş göğüne küsmüş
Yoksun ya gülüm Gökkubbe sitemkar Arşı ala sitemkar
Sen yoksun Aykabbıların çifti yok Takunyalar tıkırdamaz Yollarda kalmasın ayak izi Yüremeler dursun koşmalar tükensin kimin umrunda Her ayak izinde sen varsın Atılan her adımda
Gün batarken aya bırakırken güneş tahtını utancıdır yüzündeki kızıllık Seni bana getiremeyişinin Vaddlerini erteliyişinin mahcubiyetdir
Yakamoz dur aksimiz Deniz feneri kıskanır bizi Deniz kızı bize hayran Ve cümle balık rabıta durur aşkımıza Aşk bize hayran…
Bir ışığa olta ucunda yeme Üşüşen balıklar Pervanedir aşkımızın etrafında söndür mumunu artık ışıklar aşka pervane ışıklar bize hayran
Bırakdeni gözlerine benim gözü kara Balık dalışlarım olsun ister öğrensin yüzmeyi ister boğulsun AŞK GÖZE ALMAKTIR SONU SONU NE OLURSA OLSUN...
Sökülsün her kaldırım taşı Koşsun ardın sıra Sen benim erişemediğimsin Tutamadığımsın
Çarptığım en sert kayasın sen Başımda yarıklar alnımda çizikler Ben küçük bir serçe Ya ya gözyaşım düşerse
(Serçelerin gözyaşı bilinir son nefes gibidir ölümün habercisi..Gel sen düşürme damlayı göümden .. ayrılık ellerin olsun uzat ellerini gittiğin yerden ellerine tutunmak için ıraklar uzak değil yakın bana... yeterki sen çağır..) | |
|