http://turkiyecafe.77forum.com Açılmıstır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~ Aşk Mesajları ~

YazarMesaj
ADmİNİsTRaToR
ADMİNsTATöR FoRuM SaHiBi
ADMİNsTATöR FoRuM SaHiBi
ADmİNİsTRaToR

~ Aşk Mesajları ~ Empty
MesajKonu: ~ Aşk Mesajları ~   ~ Aşk Mesajları ~ EmptyC.tesi Ocak 19, 2008 3:50 am

Yalanlar bitmez dudaklar susmayınca sevgi olmaz gözler isil isil bakmayınca

Seni Günde bir kere düşünüyorum , o da 24 saat sürüyor...

Dünyada bir ÇOK insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor

Bu dünyada 6 milyar insan var, 2999999999 milyonu uyuyor,1000000000 u yemek yiyor, 2000000000 u uyuyor, 1 güzel kız da mesaj okuyor..

En ağır isçi benim . Çünkü 24 saat seni düşünüyorum.

Seni sevecek kadar yasasaydım ölümsüz olurdum

Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki;en masum anında sana kimseler zarar veremesin

Umutlarının bittiği yerde düşlerine sarıl;düşlerini paylaşacak birini ararsan ben buradayım

BİZ NE KADAR KIRMIZI PABUÇLU SIRIN KIZLARLA DANS ETMESİNİ BILMESEJTE,KARTAL'IN BİLE UÇMADIĞI,ŞAHİN'İN BİLE YUVA YAPMADIĞI YERDE,ŞEYTAN'LA DANS ETMESİNİ BİLİRİZ..

SENİ TANIMADAN ÖNCE BEN DEĞİLDİM,SENİ TANIDIKTAN SONRA BENDEKİ BENSİZLİĞİN ASLINDA SENSİZLİK OLDUĞUNU ANLADIM..

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek,nede geçen zaman seni unutturmaya yetecek,bırakıp gitmemde unuturum sanma,zaman alışmayı öğretir,unutmayı ASLA...

DALGALAR KIYIYA ÇARPARKEN SU SÖZÜ SÖYLER;SENİ SEVİYORUM...

Sen;Bailes's kadar tatlı,Tekila gibi çarpıcı,Dhmple kadar asil,Kanyak gibi sıcak,Şampanya gibi özel,Mali bu kadar egzotik,Kokteyl kadar karmaşıksın...

Yabancı binalar önünden geçiyorum sessiz, içimde bir ses var benden sessiz

Bataryası zayıf rüyalarımızın kapsama alanı dışında kalan kesimlerine şebeke hatası sebebiyle ulaşamadık. Simdi yüreğimde fule çeken hatlarımla seni çoook seviyorum

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün,derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara Gotumsun,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün..

UNUTMA,UNUTULANLAR,UNUTANLARI,ASLA UNUTMAZLAR..

Layık olduğun yer seni kabul etmese bile,Giydiğin gelinlik yerine kefen olsa bile,
Ardından gözyaşı dökenin olmasa bile,Bekleme artık dönmem sana,Gözümde dinmeyecek yaşım olsan bile..

BİR KELEBEK UÇURDUM SANA DOĞRU.DAGLARI DENİZLERİ ASTI,SENİ BULDU SANA MUTLULUK SUNDU.HISETTINMI SÖYLE ÖYLESİNE DERİNDEN ÖYLESİNE İÇTEN??

Gözlerin bu sevdanın en güzel haliydi beni kendine asık edeceğin her halinden belliydi yaram derindir askın için dağları delerim...

DOST VURULUNCA DEĞİL,''unutulunca ÖLÜR" VE BİZ SEVDİKLERİMİZİ KIR ÇİÇEĞİ GİBİ AVUCUMUZDA DEĞİL, KURSUN YARASI GİBİ YÜREĞİMİZDE TAŞIRIZ.!!

Sen çölde tek bir çiçek olsaydın seni kurutmamak için ömür boyu ağlardım prensesim....!!!

O boncuk gözlerini izlemek ortakoyden boğazı izlemekten bin kat daha iyi..

Bize Adıyamanlı Derler Biz Kırmızı Pabuçlu Kızlarla Dans Etmeyi Bilmeyebiliriz Ama Şahinin Yuva Yapamadığı Yerlerde Ölümle Dans Edebiliriz..

Gül bahçesinde geçmede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak OLSUDA ölüm, uğrunda ölmeye değer gülüm..

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı diğeri beyaz,sen beni unutursan kırmızılar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

Kim bilir hangi aksam güneşle beraber bende söneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni 'EBEDİYEN SEVECEĞİM'

Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........

Dünyan öyle bir kararsın ki, seni aydınlatan tek ışık gözlerim olsun

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmiştim ölmeden önce

Sari giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun.

Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun,Düştüğüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN...

Yalnızlık gecelerin,Ümit bekleyenlerin,Hayal çaresizlerin,YAĞMUR sokakların, Tebessüm dudakların, Sen ise yalnız benimsin bir tanem...

EĞER beni bu sokakta,bu semtte,bu $ahirde bulamazsan sevgilim biçki ben, Gözlerinin daldığı yerdeyim...

Güller hep ellerinde açsın,ama dikenleri batmasın.sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.mutluluk hep yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın.

Gün bir gün, sevdalanmış geceye gecede yakamoz düşürmüş denize o günden bugüne geceyle gündüz ayrılmaz olmuş takı güneş tutulup gölge düşürene dek sevdalara..

EĞER çölde bir çiçek olsan; seni kaybetmemek ; için gözyaşlarımla sulardım EĞER gözümdeki bir damlayan olsaydın; seni kaybetmemek; için hiç ağlamazdım..

Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

Önce düştüğümde kalkmayı öğrendim sonra aleve dokunduğumda acıyı sevmeyi öğrendim sevilmeyi sonra terk edilip beklemeyi sayende unutulmayida öğrendim herzeyi ögrendimde yalnız unutmayı öğrenemedim.......

Bir Gün Cehennemde Karsılaşabiliriz. Sen Kalp Hırsızı Olduğun için , Bense Tanrıyı Bırakıp Sana Taptığım için.....

Üstüne `seviyorum` yazdığım bir kağıttan, sandal yapıyor, dereye bırakıyorum. ister YÜZSÜN, ister batsın, ister bir çalıya takılsın o kağıt sandal, hep derenin bir yerinde olacak biliyorum..

Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parçalayacak kadar asildir.

Basını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman.

Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsın.

Sen elimden tutunca, deniz basardı içimi. Sen elimden tutunca, yüreğim yeşil yosunlara takılıp günlerce dip akıntılarının pesisira gitmek isterdim.

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yönünü rüzgara dön yeter. Çünkü ben o rüzgardayım...

Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarin sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek...

Ask bir elma sekeridir. Sekeri yersin sapı kalır...

Rüyalarını gül yapraklarıyla yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabusları aldım ki en güzel rüyaları sen göresin..

Yıllar vardır nasıl geçtiğini bilmezdim, bir gün vardır yasamın anlamını değiştirdi bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, iste o ani senle yasadım senle sevdim.

Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yinede...

Yaprak döken gençliğimin satir aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alinmiş suskunluğumun bas harflerisin.

Utanırım , söyleyemem yasadığım yalnızlığı , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri.

Yanında benden yakin BAŞKA biri de olsa , her şeyi inkar etmiş inandırmış olsunda , ve ona duygulanmış sevdalanmış olsunda , biliyorum bu gece beni düşüneceksin.

Sevgimiz yavaş yavaş süzülen Çiğil YAĞMUR gibi ama ırmakları taşıran cinsten...

Seni düşünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliğinde ne olur kir şeytanin bacağını birken beni hatırla , bir sonbahar serinliğinde...

Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdiğim gibi.

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen yaşanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni...

Sensiz doğamasın diye güneş, Tekrar uyandığımda yıkılmamak için Beynimdeki ihtimallerin yokluğunda Sensiz rüyalarda boğulamamak için Vede sensiz uyanmamak için güne BU GECEDE UYUMADIM.....

Gidişinde çok ani olduya Gelişin gibi İşin Doğrusu Varlığına alışmaktan daha zordu Yokluğuna alışmak... Alıştım mı bilmiyorum ama mecbur olduğumu biliyorum Boş ver... Coşkusuda çok güzeldi Varlığının Yokluğunun acısıda fena değil hani

\"Toprak, uyanmış bahar sabahına. Gece ise yıldızlarını seriyor karanlıklarına. Fakir yüreğim seni solurken , Bedenim yanıyor küllenmiş acılarına.. Şimdi, sevme zamanı yarim.. Bir gülümse yeter ki ; Güller dolsun avuçlarımıza.. Bir nefes al sevdamıza ki, Göçmen kuşlar adımızı Umutla yazsınlar gül desenli baharlarımıza

İki kişilik yalnızlıklar diliyorum sana ey yâr!.. Sen istedin ben de gönderiyorum bendeki seni. Al topla, böl, çarp çıkart benden kendini. Sonra sağlamasını yap sendeki bensizliği… Al al senin olsun bütün bensizlikler şimdi. Bak ben yokum şimdi yanında. Hayatında… Gecende… Gündüzünde… Bak iyi bak yokum ben sol yanında… Bil ki ben yoksam sen de yoksun orada… Burada… Dünde… Bugünde... Yarında… Hatta kara kara kalemle yazılan BAHTINDA...ALINYAZINDA... Yoksun sen ben yoksam hayatında

basarım kanayan kalbime... ama yinede hiç bir şey sensizlik kadar... hiç bir şey yokluğun kadar acıtmaz canımı... belki sen beni yendin ama... hayatla hiç bir zaman bitmedi benim kavgam... belki sen yarı yolda bıraktın bu sevdayı ama... ben hiç yarım bırakmam sevdam benim en büyük davam...!

Aşkımla sefiller gibi yerde sürüneceğime, asiller gibi ayakta durup sevmemeyi tercih ederim...

Sen,derdimi paylaştığım yağmurdun, Sen,yalnızlığımı süpüren rüzgardın, Sen,yüreğimi ellerine koyacağım kadar sevdiğimdin. Şimdi ben,karanlıklar içinde deli hasretinle bıraktığın ceset'im.

Saklar misin beni göz bebeklerinin haznesinde, mahşere kadar güneşim ayım olurmusun, gökyüzünde usulca damlar misin yüreğime ve sonsuza dek benim vazgeçilmezim olurmusun ?

Aklının arzu ettiği kadar değil gönlünün aldığı kadar sevebilirsin. Gönlünün istediği yere kadar değil ayaklarının götürebileceği yere kadar gidebilirsin...

içimi ısıtan bir sıcaklık,TÜM görkemi ile karsımda hayal mi diyeceksin? _hayır_ sessiz bir çığlıkla sessizliği bozan isyana yakışır bir ses buradayım diyorsun..bir serap mıyok olmuş bir çölde _hayır_ tüm saflığıyla taa iliklerime kadar işleyen bir ezgi her nakaratı seni sevi yorumla başlayan ve biten..düşündüğüm her denklemin en büyük cevabi ve iste simdi BÜTÜN çıplaklığıyla en berrak GERÇEK üç doğrunun bir yalnısı götürmediği tek kavram -sen- var olmamdaki en büyük sebep SEN

Mânâların aşk burakı, aklımı da, gönlümü de aldı, götürdü.”Nereye götürdü?” diye den bana sor. Aklımı da, gönlümü de senin bilmediğin o tarafa, ötelere götürdü. Ben öyle bir revâka, öyle bir kemer altına ulaştım ki, orada ne ay gördüm, ne de gök. Öyle bir dünyaya eriştim ki, orada dünya da, dünyalıktan çıkar, dünyalığını kaybeder.

Sende bulunan beş duygu ışığını, gönül nuruyla aydınlat. Duyguları beş vakit namaz gibi bil. Gönlünse yedi âyetten ibâret olan Fatiha Sûresi’ne benzer. Her sabah göklerden bir ses gelir, gönlünden dünya sevgisini atabilirsen o sesi duyar, hakikat yolunun izini bulur, yol alır gidersin.

canımı kapına,yüreğimi ellerine,ruhumu bedenine,uykumu yatağına,öpücüklerimi dudağına göndereceğim.!ve inan sevgilim seni ömrünce seveceğim..

bu msj aldıysan bana hayransın umurunda değilse beni seviyorsun cevap verirsen bensiz yapamıyorsun cevap vermezsen bana AŞIKSIN bakalım şimdi ne yapacaksın?

TÜM umutları BİR gülde TÜM sevgiler BİR gülüşte tüm dualar BİR yürekte saklıdır.sana simdi BİR GÜL BİR yürek BİR dua gönderiyorum sıcacık yüreğinde sakla DİYE.SENİ SEVİYORUM...................

sevgi bir tohumdur beyne ekilir sevgiyle aşkla arzuyla beslenir,yeşerir gül olur, dal olur ağaç olur kök salar damarlarda kanla canla kalbi sarar taht kurar bedende, çiçekleri gözlerde açar meyvelerini kalbinde saklar

Gözlerin gözlerimde elerin ellerimde aşkın içimde ve ruhun bedenimde OLDUĞU sürece seni sevmeye devam edeceğim..!

Unutma!Daima kalbimdesin Hayatımda Karşılıksız Sevgi Bunu Biliyorum.Ve ÖLSEM Bile Bu Sevgiyi Kendimle Getireceğim

aşk hayattır kim hayatından vaz geçmek ister ki...bu yüzden aşk için ölünmez yaşanır...üstelik her aşk yeni bir hayattır!!!ama dikkat etmeli insan!aynı anda bir kaç hayat yaşanmaz....sonunda bir tek hayatı bile kılmaz!!!!!!!!!

Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması..ne kötüdür insanın an kadar yakın,asır kadar uzak olması. ve bilir misin ne kötüdür insanın bildiğini anlatamaması, \'\'ben\'\' deyip susması,\'\'sen\'\' deyip ağlamaklı olması..

bir isim var unutamadığım bir çiçek var koparamadığım bir hayat var kuramadığım birde sen varsın dostluğuna doyamadığım

yağan yağmurla yarıştım dun gece ben ağladım o yağdı o gökyüzünü yıldızları anlattı bende SENİ gözlerini özellikle de o GÜZEL gülüşünü yazdın SENİ ÇOK SEVİYORUM..

bir Sevda büyüttüm yüreğimde O yandıkça ßen söndüm çığlıklar biriktirdim Sensizce Sen her qittiqinde sen öldüm Adını söylemedim kimselere kıskandım ,korktum,Sustum ßen ßirtek Seni Sevdim Sen gittin ben öldüm Yangınlar büyüyor içimde kim söndürebilir ki şimdi_? Kim_? hangi yağmur hangi deniz Sen her qittiqinde sen öldüm Şimdi yoksun yanımda ve ßen çok Özlüyorum...!!

Sana çok ßaqLıydım Ama ßaqımLI Değildim Elbette seni sonsuza denk sevmek zorunda denildin Sahibin değildim Sadece Sevgilindim...!

Ayrılığı ßen caqırmadım ismini ßiLe söylemedim uğramadım ßiLe hiç boş sokakların Görmezden qeLdım hep yaklaşan yokluğunu,, Ne zaman adımların Uzaklaşsa hep kapattım qözLerimi Gitmiyor dedim....inledim Gitmez dedim GİDEMEZ dedim GİTTİN..!!

Ahlarımı yutuyorum ARTIK AVAZ AVAZ sUSUYORUM.. Seniz çığlıklar atıyorum ßu gece kendime ßitenLere qüLüp ßaşLayanlara aqLıyorum Hüzünler mutlu ediyor ßeni... Mutluluklara aqLıyorum Her şey ters dönüyor AMA ßen yırtıp atıyorum bir kağıda yazdığım...SEN! yutuyorum bütün Sesli harflerimi En çok da isminin içinden qecenLeri Tanrım... Sen ve ßen Ne çok şeyi yitirdik..!! bir,dik biz,dik En,dik tek,dik Sahi.. biz Ne zaman bittik..!!!!

sen güldüğüme bakma sevgilim bilmezsin bitmek bilmeyen gecelerimi ben bir kibrit tanesiydim sen yaktın benim ateşimi sen bitmek bilmeyen gecelerimin prensi bense o gecelerin sahibi sen sensizliğimin sebebi bense ÇARESİZLİĞİN TA KENDİSİ...

Kalbimin bir-iki sevdalık ömrü kaldı Zalimim yarısından fazlasını çaldı Kalmadı ne sabır ne akıl bende Fikrimin yarısından fazlasını çaldı Kalp kalp olalı böyle sevda görmedi Dert dert olalı böylesine çektirmedi Karşı koyup direndiğim aşk Aşk olalı böylesi süründürmedi

ßiten bir qecenin ardından doğan Yeni güne gömdüm seni YaNLızLıqın ve karanlığınla ßirLikte..... Var oluşların Sonunda yok oluşların BAŞINDASIN,, hangi qüNahın ßedeLini ödeyecek yüreğin, hangi yalan Sevdada Son ßuLacak Ömür Dediğin.. Trenin,,, seni Sevdaların çıkmaz Sokağında yalanların koynunda ßuLdum orda Tuttum ellerini umut ettim ßekLedim ßeLki dedim ßeLki değişmedin...!!! Sen yalan dünyayı ßen gerceqi Seçtim ßuNaldıqın da Diplere vurduğunda yada uğramak için yola çıktığında.. kapım acık Sana ßelki bir sevdalı olarak denil ama..!! bir acı kahvem çıkar sana,,,,,

seni alışkanlık haline getirip Söz vermeyi kurak Topraklara Umut ekmeyi,, Özenli sözlerine esir alıp yağmaladıktan ...Sonra kalbimi, ßöyLe bir kalemde çekip gitmek.. ßu aşkın kaderimi...._?

~ Aşk Mesajları ~ Kalp-resmi14
http://watan06ankara.go-forum.net

~ Aşk Mesajları ~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-