ADmİNİsTRaToR ADMİNsTATöR FoRuM SaHiBi
| Konu: 110 a Gelen Komik Telefonlar Ptsi Ocak 21, 2008 2:17 pm | |
| GÜLDÜREN KONUŞMALAR Konya'da itfaiyeyi arayanlarla görevli arasındaki diyaloglardan bazıları şöyle: ''Görevli: Alo itfaiye Arayan kişi: Ağabey saat kaç? Görevli: Saat 3 Arayan kişi: Sağol ağabey. ------------------------------------------------- Görevli: Alo itfaiye. Arayan kişi: Ağabey iyi akşamlar. Görevli: İyi akşamlar. Arayan kişi: Ağabey bir şey söylemek istiyorum. Yanlış anlama. Şaka maka yapmıyorum. Benim numaram görünüyor mu? Görevli: Evet Arayan kişi: Telefon numaramı unuttum sizden öğrenebilir miyim? Görevli: 0542......... --------------------------------------------- Görevli: İtfaiye buyurun. Arayan kişi: Annem var mı? Görevli: Kapat gülüm, babana ceza gelir Arayan kişi: Annem nerede? Görevli: Bakkala gitti. Arayan kişi: Ne zaman gelir? Görevli: Bir saat sonra gelir. Arayan kişi: Ne zaman gelir? Görevli: Saymayı biliyor musun? Arayan kişi: Evet. Görevli: Beş yüze kadar say o zaman gelir. Arayan kişi: 1,2,3....
--------------------------------------- Görevli: İtfaiye buyurun. Arayan kişi: Selamlar. Görevli: Selam. Arayan kişi: Abi ben kan vermeyi düşünüyorum. Kan gurubum değişir mi? Görevli: Sen ver hemşehrim ver değişmez. Arayan kişi: Sağol ağabey.'' -----------------------------------------
Görevli:Neresi yanıyor?? Arayan:Annneeee telofanda sapıık varr neren yanıo dioo | |
|